top of page

Inlägg

Egen Verksamhetslokal från April!

Vi har glädjen att berätta att Kollaborativet sedan 1 april en egen verksamhetslokal!

På Rolfsgatan 7 i Sofielund, mittemellan Potato potato och Karavan kommer vi hålla till! Nästan 200 kvm gör att vi kan både erbjuda sinnlig scenkonst i vår egen lokal, ha en studio att jobba i. En plats för oss att verka i och en plats för vår publik att komma till. Som vi ser fram emot detta!


Det största rummet kommer bli en helt fri yta när vi rivit kuben i rummet. Storleken gör att vi kan bygga i skala 1:1 när vi skapar nya scenkonstupplevelser.


Under ett antal år har vi letat lokal som kan fungera för vår verksamhet men utan att hitta riktigt rätt. När Karavan så tagit över större lokaler fick vi chansen att hyra några av dem, vilket känns så kul och vi ser fram emot de synergier scenkonstverksamheterna i huset kan skapa gemensamt.

Vi är lite extra nöjda med att vår foajé har en garageport som gör att en hel elevgrupp som alla använder rullstol alla samtidigt kan komma in till oss!


Till hösten blir det invigning men först ska vi fixa, riva lite, organisera och göra fint!


SEN ÄR NI ALLA VARMT VÄLKOMNA!


❤️


Kollaborativet


Här är det rum som kommer bli vår foajé, som med lite omsorg kommer blir en plats att landa på när publiken besöker oss.

Comments


bottom of page