top of page

Inlägg

Kollaborativet på Scenkonstfrukost


En hand som sträcker upp ett finger mot ett transparant typ. Turkost, lila och orange ljus.

Välkomna på scenkonstfrukost fredag 17 feb kl 8.30-10.00 på Teatercentrum Södra med oss som gäster!

Kollaborativet skapar sinnliga scenkonstupplevelser som syftar till att nå många - oavsett språk, ålder eller funktion. Uttrycket är taktilt, visuellt och auditivt, bortom orden.

Under Scenkonstfrukosten vill vi gärna berätta om våra medskapande arbetsprocesser med barn och unga med funktionsvariationer och hur dessa processer lägger grunden för våra sceniska produktioner och blir avgörande för det konstnärliga uttrycket. I samtalet delger hur vi har arbetat de senaste åren samt vilka processer som är aktuella i den nära framtiden. Vi kommer även berätta om antologin Jag är tid, jag är rum som har release 18 februari. I den medverkar de forskare som vi för en dialog inom vår verksamhet. Dessutom kort info om initiativet PERCEPTION - Skånes nätverk för inkluderande scenkonst.

Medverkar från Kollaborativet: Ellen Spens & Herman Müntzing

På Scenkonstfrukostarna samlas arrangörer och tjänstepersoner från branschen samt kulturaktörer och även dig som inte jobbar i branschen, men är intresserad av kultur, för att en fredagsmorgon i månaden möta en teater som delar med sig av sitt arbete. Det ges även utrymme till samtal och frågor. Teatercentrum Södra arrangerar och bjuder på frukost.

Datum: 17 januari

Plats: Teatercentrum, Bergsgatan 29, Malmö

Tid: 8.30-10.00

Inbjuden gäst: Kollaborativet

Anmälan till Emily: emily.wilson@teatercentrum.se

Comentarios


bottom of page