top of page

Inlägg

Korrebäcken #11 Barnen som provbesökare i ett framväxande universum

För första gången träffar vi barnen från Korrebäcken hos oss!


Aluminiumnät att röra vid……och beröras av.

Utifrån alla våra möten med barnen under hösten arbetar vi nu på ett förlopp som ska kunna nå många barn och vuxna. Vi är mitt uppe i produktionsprocessen. Mycket är kvar att göra så vi möter barnen med en skiss i en slags strukturerad improvisation. Denna gången försöker vi hålla ihop gruppen på ett tydligare sätt än då vi bjudit in barnen till rummet på deras förskola – en utmaning eftersom barnen är vana vid att få föra sig fritt i deras eget tempo!


Spegelfolie att reflekteras i ……och varma vattenpåsar att känna och samlas kring.

De flesta av barnen känner igen flera av materialen och känner sig direkt hemma, andra förhåller sig mer försiktiga inledningsvis. För oss blir det väldigt tydligt vad vi behöver arbeta vidare med att justera, kasta om och förtydliga. I efterhand får vi också mycket värdefull respons respons från Korrebäckens pedagoger.

Nu under sista veckan förbereder vi för att färdigställa alla delar. Kostymer ska prövas på oss som kroppar och som delar av rummet och all scenografi ska komma på plats.


Lisbeth Hagerman prövar kostymdelar designade av Chiara Pellizzer……liksom olika försök att hålla luft; kuddar i gränslandet mellan kostym och scenografi.

Dessutom behöver allt ljus och ljud programmeras.


Casper Wiljhuizen förbereder kablar för ljussättningen…….och Erik Rask riggar ljudsensorer.

Nu är också affischen färdig, grafiskt formgiven av Erik Rask. Den ska vi hämta från tryckeriet idag!


Affisch i design av Erik Rask.


Comments


bottom of page