top of page

Inlägg

SAVE THE DATE! Biljettsläpp 15 augusti kl 10

Biljettsläpp 15 augusti kl 10 till vår sinnliga scenkonstupplevelse Mellan oss emellan som kommer till Malmö Folkets Park och det fina runda huset Brändan mellan 4-8 sept, hela 8 tillfällen! Biljetterna är gratis men måste bokas! All info kommer finnas i god tid på Folket Parks hemsida.


Vi är glada att vårt fina samarbete med Sveriges härligaste folkets park fortsätter och ser fram emot att möta ALLA oavsett ålder, språk och funktion under veckan! Upplevelsen är taktil, auditiv och visuell och tillåter alla uttryck och utlopp.

Grafisk design: Erik Rask


OM MELLAN OSS EMELLAN

Välkomna in i en omslutande scenkonstupplevelse för alla sinnen – tillsammans utforskar vi ett universum av material vars unika egenskaper väcker vår hörsel, syn, rörelse och känsel till liv. En plats för närvaro och gemenskap där allas förmågor har en självklar plats.


Mellan oss emellan är Kollaborativets nya storskaliga sinnliga scenkonstupplevelse som utformats i en nära samarbetsprocess med elever och pedagoger på Valdemarsro anpassade gymnasieskola i Malmö under hösten 2023 och som hade premiär på Inkonst i mars 2024 och har sedan dess spelats på bl.a Bibu - Scenkonstbiennal för barn och unga.


Bra information till er som vill komma!

• Det går bra att låta högt, vara tyst, sitta i sin rullstol, röra sig fritt, stanna på en plats. Ingenting är fel. Upplevelsen utgår ifrån barnets egna förmågor att uppleva och det sker i mötet med både rummets material och scenkonstnärerna. Behöver ett barn lämna tidigare så går det självklart också bra, eller återkomma efter en stunds paus.

• Barnen kommer att få möta en rad material – exempelvis luft, fransar, borstar, tyger, papp, ljus, ljud och vibrationer.

• Upplevelsen är inte baserad på ord utan är en taktil, visuell och auditiv upplevelse.

• Ca 1 h lång

• Hela familjen är välkommen!

• Det finns en tillgänglighetsanpassade toalett i nära anslutning till Brändan, ca 50 meter ifrån spelplatsen.


Frågor inför ditt besök?

Ha du behov av att veta mer om själva scenkonstupplevelsen för att känna dig trygg att komma med ditt barn och familj eller har frågor om annat av mer praktisk karaktär får du gärna ringa eller mejla till Jonna Kollaborativet och ställa dina frågor. Vi skickar gärna ut foton på de som barnen möter ifall det är en viktig förberedelse. 

 

Vid frågor kontakta Jonna Wakeham Ölund producent (semesterledig 5juli-7 aug)

jonna.wakeham@kollaborativet.se eller ring på 070-0064361

Fotograf: Johan Danielsson

Comentários


bottom of page